položek
0,00  s DPH
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů, GDPR

 Správcem osobních je osobních údajů: Ing. Ivo Borský, Třanovského 734/14, 71600 Ostrava – Radvanice, IČ 11194961, zapsán v Živnostenském rejstříku při Magistrát Města Ostravy (dále jen „správce“).
Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.
 
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro uzavření kupní smlouvy v rozsahu:
Jméno a příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, dodací adresu, fakturační adresu, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mailovou adresu.
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro zasílání marketingových sdělení pokud jste k nim přihlášeni v rozsahu:
e-mailová adresa
Souhlas se zasíláním marketingových sdělení máte právo kdykoliv odvolat.
 
Doba zpracování osobních údajů je po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.
Souhlas s marketingovými nabídkami je platný po dobu 5 let nebo do odvolání.
 
Osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy na základě oprávněného zájmu:
dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy a osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat
třetím stranám, např. právním zástupcům, soudům za účelem vymáhání nebo uzavření jakékoli smlouvy s vámi;
veřejným orgánům (např. policie)
 
 
Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány nebo anomizovány; to se však netýká těch osobních údajů, které jsou nutné ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů.
Můžete kdykoliv požadovat po Správci informaci, jaké osobní údaje zpracovává.
požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
osobní údaje si můžete kdykoliv nechat aktualizovat nebo opravit
požadovat po Správci vymazání těchto osobních údajů
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
 
Kontaktní údaje:
Doručování: Ivo Borský, Heřmanická 47, 71000 Slezská Ostrava
Email: boallget@boallget.cz
 
Telefon: 596240294
Pověřenec pro ochranu osobních údajů není jmenován.

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka
Nejprodávanější
Reklama

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel internetového obchodu www.jeden-nakup.cz: Ivo Borský - BOALLGET, Heřmanická 1469/47, Ostrava - Slezská Ostrava Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Doporučujeme: www.svet-modelu.cz, www.5xl.cz,

JavaScript musí být povolen